Σύνδεση / Πληροφορίες
TwitterRssFacebook
Πλοήγηση

Σχετικά με το Personal trainer blog

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του personal trainer blog ( PTblog). Στην εποχή του διαδικτύου η γνώση και η εμπειρία πρέπει να μεταδίδεται και το personal trainer blog φιλοδοξεί να είναι το πρώτο blog ενημέρωσης και γνώσης για τους personal trainers. Αλλά και ανταλλαγής απόψεων, προβολής των δραστηριοτήτων τους και των υπηρεσιών τους.

Το PTblog φιλοδοξεί να γίνει ο Νο 1 προορισμός για όσους θέλουν να ενημερωθούν γύρω από την γυμναστική αλλά και όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την γυμναστική.

Μέσα από το PTblog σαν personal trainer θα μπορείτε να ενημερώνεστε για εκπαιδευτικά σεμινάρια, να ανταλλάσσετε ιδέες και προπονητικές εφαρμογές, να βρίσκετε βιβλιογραφία και επιστημονικά άρθρα για να υποστηρίξετε την προπονητική μέθοδο σας. Μία σειρά από προνόμια που μόνο το PTblog θα μπορεί να σας προσφέρει θα είναι μειωμένες τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα διαφόρων εταιριών, δυνατότητα διαφήμισης των υπηρεσιών σας σε συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο, προτεραιότητα σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και ταξίδια.

Με την εγγραφή σας στο PTblog γίνεστε μέλος μίας ζωντανής κοινότητας που θα εξελίσσεται και θα μεγαλώνει διαρκώς. Και το σημαντικότερο, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ εγγραφής. Η συμμετοχή σας στην κοινότητα του PTblog είναι εντελώς δωρεάν.

Καλώς ήρθατε.